Hoeveel zonnepanelen kunnen er op een afvalberg? Hoe maak je energie uit rioolslib? En hoeveel ruimte is er op een energiepark voor natuur en biodiversiteit? Ontdek het tijdens de speciale Energie – en Klimaatsafari op 15 mei.

Een duurzaam en klimaatbestendig Brabant. Dat willen we allemaal. Maar hoe kan dit hand in hand gaan met onze vertrouwde omgeving, ons mooie Brabantse landschap? Wel, kom een kijkje nemen op het terrein van Attero tijdens de Energie- en Kilmaatsafari. We nemen jong en oud mee op safari!

Op de terreinen van Attero krijg je een voorproefje van hoe het toekomstig energielandschap met behoud van biodiversiteit er uitziet. Neem een kijkje in een windturbine, laat de kinderen een energieworkshop volgen en werp een blik achter de schermen van het waterzuiveringsstation. En hé, kom zo groen mogelijk, de safari is een fietsactiviteit!

Zondag 15 mei van 10.00-16.00 uur
Vloeiveldweg 9, Tilburg
Kom bij voorkeur op de fiets
Deelname is gratis, wel graag even vooraf aanmelden.