Eind 2022 is Guus van der Put benoemd tot penningmeester. Dit betekent dat we afscheid hebben genomen van Ruud Zuer. We zijn Ruud zeer dankbaar voor zijn jarenlange, tomeloze en accurate inzet voor het burgerwindpark. Nu is het aan Guus de beurt om het stokje over te nemen.

Duurzaamheid is een belangrijk thema voor Guus van der Put. Voor zijn pensionering was hij vier jaar wethouder in Goirle en twee jaar in Hilvarenbeek, onder meer op het gebied van duurzaamheid. Voor zijn politieke carrière was hij actief als bestuurder van diverse culturele centra in Brabant. Op dit moment is hij nog eigenaar van een onderneming op het gebied van financiële dienstverlening. Daarnaast vervult hij de rol van penningmeester ook bij de Coöperatie Duurzaam Riel Goirle en Energiecoöperatie Hart van Brabant. Hij is getrouwd en heeft twee kinderen en twee kleinkinderen.